En tita på besök…

Varit uppe i fjällvärlden under påskhelgen. Eftersom jag inte är någon vidare vintermänniska hade jag satt upp ett fågelhus förra gången vi var här…Den där gången när kameran gick sönder. Jag behövde få något att göra när övriga for runt på sina skidor.

Den här gången var jag laddad. Kameran var hel och solrosfrön påfyllt. Nu gällde det bara att få till lite mysiga bilder.

Jag ville upp och få med den fina soluppgången i bakgrunden. Misstänker att jag liknar denna lilla krabat när jag tidigt på morgonen står med håret okammat och kikar på mina små entitor… eller om det är talltitor…kanske…möjligen.


 

Ja nog fick jag kämpa. De sitter inte still långa stunder. Men några bilder hann jag med…Kolla in det lilla hjärtat bredvid fågeln, undrar vad den skuggan kom ifrån?

Sen steg den starka solen upp och det magiska ljuset var borta. Men denna lilla glupska pippi med sin lilla tunga får vara med på ett hörn iallafall.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *