Våffeldagen…

Så kom då dagen jag längtat efter! Och vilken ljuvlig dag! Blå fin himmel. Massor av takdropp…det kan inte bli bättre! Hurra för våren…och våfflor!!!

När jag var på väg ut till bilen får jag syn på denna vackra lilla fågel. Steglitsen. Så grann i sina färger. Men jag hade siktet inställt på en tur till Leksand. Ville kolla om min lilla pöl däruppe blivit full av sångsvanar som den brukar vara så här års. Men ack nej! Isen låg fortfarande tjock och det dröjer nog ett tag innan de hittar hit.

Det enda jag såg i fågelväg var änder. De är egentligen väldigt vackra, men ville ju se annat! Jaha…vad skulle jag då fota…

Det fick bli tre änder till…och två gubbar…

…och lite båtar som väntar på att få tuffa omkring i Siljan. Allt som allt en ganska misslyckad foto-tur! Men den räddades av att jag fick äta fantastiska våfflor i solens sken med barn och barnbarn. Det kan inte bli bättre! Mums!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *