Små”kurrarna” tillbaks…

Jag var lite orolig ett tag…Inga ekorrar kom till matningen. En bekant tröstade mig och sa att det kan vara så. De har fyllt på sina depåer men kommer tillbaks när de blir hungriga. Och en morgon kom de igen…

Det är lite kul att se dom. En är äldre och helt gråhårig. Den är inte alls rädd för mig. Sitter den och äter så börjar den bara stirra på mig…men sitter kvar!

Sen är det två småkurrar som yr omkring på backen. Busar i snön, jagar varandra i träden, skuttar mellan grenarna.

 

Det är helt kört att försöka få en bild på dom utomhus. Innan jag vridit om låset på ytterdörren har de farit iväg all världens väg via grantopparna.

 Bara att hoppas på att de också blir gamla och trötta och förstår att man ska vara snäll mot den som har hand om maten! Tills dess får jag gömma mig bakom gardinen och försöka få så bra bilder som möjligt…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *