Kung Bore när han är som bäst!

Måste säga att jag hade inga förväntningar, ur fotosynpunkt, på min Tällbergstur denna helg. Jag skulle äta lite god mat som Tareq Taylor, hade lagat åt mig på Greens Hotell. Ni vet…han som vann Kockarnas Kamp på tv. God mat fick vi och hade en jättetrevlig kväll. På morgonen vaknade jag upp till denna utsikt…

Jag hade bestämt mig för att inte ta med ”riktiga” kameran denna helg. Jag skulle helt enkelt inte fota. Men nu gick det inte att stå emot längre…

Det var så otroligt vackert…överallt… Jag fick plocka fram min mobil och frågade  ”chauffören” så snällt jag bara kunde om vi kunde ta en liten, liten tur runt Tällberg innan vi for hem.

Väl hemma, ca 5 mil söderut är det ett grått Falun som möter oss, utan minsta frost på trädgrenarna. Jag ser på mina bilder och känner mig nöjd med dagens skörd. Mobilkameran fungerade bra när Kung Bore visar sig så här i all sin prakt..

.

 

2 reaktioner på ”Kung Bore när han är som bäst!”

  1. Jättefina bilder Eva Vårt Dalarna är så fint Du vet ju att det räcker med att åka till Svärdsjö för att hitta fina vinterbilder. En resa till Älvdalen kan jag också rekommendera Kramar

    1. Tusen Tack Ingrid, Får ta en tur ut till Svärdsjö snart igen. Brukar vara åt Korsåhållet och fota ibland. Dyker säkert upp bilder därifrån under vårkanten! Kram Eva

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *