Äntligen…

Idag ska jag inte klaga. Äntligen fick vi lite kyla. Morgontemeraturen var -11 grader. Jag fastnade lite för länge i soffan med kaffekoppen i handen  ( brasan värmde så skönt och kaffet var jättegott!!!) Men bestämde mig till slut för att gå ut en liten sväng med kameran. Sagt och gjort! Långkalsongerna på, mössan neddragen och kameran i hand…

Att fota snökristaller stod på agendan för dagens fototur. Det är något jag tycker är svårt och vill träna mycket på denna vinter.

På väg tillbaka in i värmen satt lilla kurre och undrade vad i ”alla sina dar”  jag höll på med!

Nu är bilderna fixade, myskläderna på igen och minsann tror jag att jag sätter mig framför brasan igen…

 

2 reaktioner på ”Äntligen…”

    1. Tusen Tack Mats & Kerstin! Vad roligt att ni tycker om bilderna! Ha en riktigt fin jul där nere i södra Sverige! Här snöar det lite idag igen. God Jul på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *